Algemene voorwaarden

Beauty by Michelle, gevestigd aan Leliestraat 3, 1131 LC Volendam, is verantwoordelijk voor de algemene voorwaarden van behandelingen en online bestellingen. 

Contactgegevens:
www.beautybymich.nl
Leliestraat 3
1131 LC Volendam
06 22 99 43 02

Algemene voorwaarden afspraak:

Beauty By Michelle werkt met een 24u regeling. Een afspraak afzeggen kan kosteloos indien u uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt. Indien u niet in staat bent om de afspraak af te melden of u heeft de afspraak gewoon vergeten dan moeten wij helaas de gereserveerde tijd bij u in rekening brengen. Dit wordt dan ook 50% van de kosten in rekening gebracht. 

In het geval dat de klant niet op de afgesproken tijd aanwezig is, zal de behandeling worden verkort en de volledige kosten van de ingeplande behandeling in rekening worden gebracht, mits deze de 30 minuten niet overschrijdt. In het geval, dat een klant meer dan 30 minuten te laat aanwezig is zal de volledige ingeplande behandeling in rekening worden gebracht.

Bij het maken van een afspraak bij Beauty By Michelle gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden. Mocht u toch verhinderd zijn kunt u zich afmelden per telefoon, e-mail of via Salonized. 

Algemene voorwaarden online bestelingen:

Beauty By Michelle vermeldt alle prijzen van behandelingen en producten op haar website en/of brochure en vermeld de standaard prijzen van de producten in de salon mondeling aan de cliënt. De gemelde prijzen zijn inclusief BTW. Aanbiedingen in advertenties zijn geldig in de aangegeven looptijd en/of zolang de voorraad strekt. De cliënt dient direct na afloop van de behandeling de betaling van de behandeling en eventuele producten contant of per pinbetaling te voldoen. Beauty By Michelle geeft de klant 7 dagen garantie op de producten.

1. Beauty By Michelle vermeld alle prijzen van de behandelingen en de producten zichtbaar in de salon.
2. De gemelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
3. Aanbiedingen in advertenties zijn geldig in de aangegeven looptijd en/of zolang de voorraad strekt.
4. De cliënt dient direct na afloop van de behandeling de betaling van de behandeling en eventuele producten contant te voldoen.
5. Alle op deze site getoonde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigen en of fouten.

Garantie bij Beauty By Michelle: 

Beauty By Michelle geeft de klanten 7 dagen garantie op een behandeling of producten. De garantie vervalt indien:

  1. De klant andere producten dan de door de schoonheidsspecialiste geadviseerde producten heeft gebruikt.
  2. De klant de adviezen voor thuisverzorging, zoals beschreven in de adviesfolder, niet heeft opgevolgd.
  3. De klant de producten niet volgens de gebruiksaanwijzing heeft gebruikt.

Wanneer de klant niet tevreden is over een bij het schoonheidsinstituut gekocht product, geld geen geld terug garantie maar kunnen deze geruild worden voor andere producten van de schoonheidssalon doch binnen een week (7 dagen).

Algemene voorwaarden Cadeaubonnen:
Cadeaubonnen hebben een geldigheidsdatum van 1 jaar. Op de dag van de behandeling dient u uiteraard de bon mee te brengen. Vergeet u deze echter dan zal het normale tarief in rekening gebracht worden. Verloren cadeaubonnen kunnen niet worden vergoed. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld. De cadeaubon is persoonlijk en kan niet doorgegeven worden aan derden.

Algemene voorwaarden binnen de salon: 

  1. Beauty By Michelle is 100% rookvrij.
  2. Geen behandelingen bij: Koortslip/koorts, Griep of hevige verkoudheid en besmettelijke huidziektes
  3. Hygiene is in mijn salon belangrijk; ik verzoek u daarom om geen huisdieren mee te brengen.
  4. Kinderen zijn welkom in overleg. Kinderen jonger dan 16 jaar worden alleen behandeld onder begeleiding van een ouder of verzorger.
  5. Voor mannelijke cliënten is het niet mogelijk om intieme zones te laten ontharen.
  6. Beauty By Michelle ontvangt alleen contant of pin per betaling. 

Algemene voorwaarden Producten retourneren:
Retourneren of ruilen van de aangeschafte producten kan alleen binnen 7 dagen na aankoop met overlegging van de aankoopbon, mits het product ongeopend en/of ongebruikt zijn. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen.

Klachten of ontevreden?
Ik doe er alles aan om goede kwaliteit diensten en producten aan te bieden maar het kan een keer voorkomen dat u niet tevreden bent. Ik stel het zeer op prijs dat u het mij laat weten indien u een klacht heeft zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.