Bio Peel

Wat is een Bio Peel ?
Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Het herstelvermogen van de huid wordt direct geactiveerd. Ook worden tijdens de massage huidcellen effectief verwijderd. Microdeeltjes uit de kruiden verwijderen de dode verhoorning terwijl de actieve voedingstoffen diep in de huid doordringen. Een kruidenpeeling heeft dus een dubbel effect. Het polijst en neemt dode verhoorning weg (peeling) en is daarnaast een voedingsconcentraat voor de huid (booster). Omdat een kruidenpeeling zich sterk richt op huidherstel, is het een ideale methode voor de huid die uit balans is, maar ook een vermoeide, gestreste en/of onrustige huid knappen vaak erg op na een kruidenpeeling.

Algen & kruiden
Wat een Bio Peel zo uniek maakt, is het gebruik van een 100% natuurlijke mix van kruiden en algen. De mix van verschillende kruiden bevatten waardevolle aminozuren, vitamines, mineralen, sporenelementen en enzymen. Deze mix wordt geactiveerd met een speciale gel. Hierdoor worden de voedingstoffen die zij bevatten goed opneembaar door de huid. De Spirulina-alg op zich bevat al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Deze zijn door de cellulaire structuur zeer makkelijk op te nemen door onze eigen huidcellen. De huid voelt na de behandeling zeer zacht en glad aan en heeft een natuurlijke Glow en de huidtextuur is verfijnd. Verder wordt het huideigen herstelvermogen geactiveerd en verhoogd en heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking. Een kruidenpeeling kan ingezet worden bij elk huidtype, vrijwel elke huidbehoefte en elke seizoen.


Duur Tarief
Peelingen
Bio Peel Facial 60 min. € 59,50
Bio Peel Lichaam min.
Bio Peel kuur 3x 60 min. € 160,00
Bio Peel kuur 6x 60 min. € 320,00

Bio Peel Spa Salonne Pro

Wat gebeurt er na een Bio Peel?
Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd en geactiveerd. Het huidgevoel kan als prikkelend, tintelend of branderig ervaren worden. Na het verwijderen van de peeling is het absorptievermogen van de huid verhoogd. Dit wil zeggen, dat alle producten na de peeling beter opgenomen worden. Het betekent ook dat deze producten (zoals een masker) intensiever werken en ook intensiever voelen. De huid is namelijk gevoeliger na de Bio Peel. Dit kan geen kwaad, het is een teken dat de huid aan het werkt gezet wordt. Het metabolisme van de huid krijgt een boost. De doorbloeding wordt geactiveerd, de aanvoer en opname van zuurstof en voedingstoffen wordt verbeterd. Eventuele roodheid na de behandeling trekt snel vanzelf weg. Ongeveer 3-5 dagen na de behandeling kan de huid lichtelijk gaan schilferen. De mate van schilfering is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. De huid voelt in deze periode vaak ook wat droger aan. Een volle crème houdt de huid soepel en zorgt ervoor dat schilfertjes minder zichtbaar zijn. Daarnaast heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking.

Eenmalige behandeling of kuurverband
Een eenmalige behandeling met de Bio Peel is zeker mogelijk. Het is een behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. De huid voelt glad en zacht aan met een egale teint. Om de huid intensief te verbeteren en langdurige resultaten te behalen is een kuur aan te raden 3 of 6 behandeling.

Effectiviteit
· voor een algehele huidverbetering
· bij huidherstel
· herstel bij (uitgebluste) puistjes
· bij onderhuidse (talg) bultjes
· voor een gladder huidoppervlak
· zorgt voor een intensieve ontgifting
· verwijderen van dode huidcellen
· zorgt voor een egalere teint
· herstelt verslapping van de huid
· bij hyperpigmentatie, zonneschade en melasma
· voor fijnere poriën

Belangrijke punten
Er worden meerdere laagjes dode huidcellen verwijderd, daarom dient de zon(nebank)minimaal 14 dagen te worden vermeden. Bij blootstelling aan de zon is het belangrijk om de anti-aging Protect cream spf 50+ aan te brengen. De huid kan tot 48 uur na de behandeling droog en trekkerig aanvoelen of de huid kan licht gaan schilferen. Je kan dan van de dry skin rescue serum of een van de Oil elixirs gebruiken. Wist je trouwens dat deze ook in travelsize te verkrijgen zijn. Verder is het belangrijk om na de behandeling gedurende de dag minimaal 2 liter water te drinken om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren. Tussen een botox behandeling en een Bio Peel moet minimaal 2 weken zitten.